středa 17. února 2016

A ještě jeden článek, velmi inspirativní, ale nedokážu si představit, že by bylo něco takového možné v našem státě s přebujelou byrokracií:
http://life.ihned.cz/cestovani/c1-65143810-od-zrna-po-talir-francouzska-obec-ungersheim-zije-jen-z-lokalnich-potravin-zavedla-dokonce-vlastni-menu

Zkuste napsat komentář, co si o tom myslíte.... Těším se
Dobrý den všem,
přišel mi mailem zajímavý článek, přeji pěkné počtení:
http://www.ctpez.cz/cz/vyzkum/british-journal-of-nutrition-prokazany-jasne-rozdily-mezi-konvencni-a-bio-produkci-mleka-a-masa

Nová sezona klepe na dveře, a já mám opět spoustu předsevzetí, jak budu informovat o našem ekozemědělání.
No nic, necháme se překvapit. Doufám, že to nebude jen o tom, jak neprší, nebo prší moc...
Rozhodně se dotoho vrhneme po hlavě a s největším nasazením, aby jste měli co nejdříve něco v bedýnkách.
  Také bych letos chtěla víc bedýnkovat v Bíteši a okolí.
Děkujeme všem stávajícím i ještě přibyvším členům KPZ za jejich podporu finanční i psychickou. Vždy se nám lépe pracuje, když víme, že naše námaha má smysl.